14 Mart Tıp Bayramını Coşkuyla Kutladık
17 Ağustos 2021

14 MART TIP BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Başhekimliğimizce hastane çalışanlarımıza kutlama töreni düzenlenmiştir.

Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılmış olup, arkasından Başhekimimiz Sayın Fatih Mehmet VELİBEYOĞLU'nun 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili konuşması gerçekleşmiştir. Günün anlam ve önemi hakkında Dr Meltem IRMAK’ın konuşmasıyla program devam etmiştir. Hastanemizdeki gelişim ve değişim ile ilgili slayt sunumunun ardından meslekte 25 yılını doldurmuş sağlık neferlerimizin ödül töreni gerçekleştirilmiştir. Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Serdar UZEL, Op. Dr. Hüseyin AKÇAN, Uzm. Dr. Elif Esra ARPAĞ, Op. Dr.  Murat İrfan ARPAĞ, Op. Dr. Mustafa Adnan UÇAR, Op. Dr. Ali Berat GERMAN,  Op.Dr.İbrahim ULUSOY ve Uzm. Dr. Nigar TOKADAM'a teşekkür belgeleri verilmiştir. Program Istanbul Kent Orkestrasının dinletisiyle devam etmiştir.

Organizasyonda katkıları olan Sağlık-Sen İstanbul 1 nolu Şb. Başkanlığına, İBB Kent Orkestrası Müdürlüğüne, Biz Bize Kafe sahibi Sn. Salih BAYRAM’a ve Sn. Dilvin YILMAZ’a teşekkür ederiz.

14MartTipBayrami01.png          14MartTipBayrami02.png

14MartTipBayrami03.png          14MartTipBayrami04.png